Computerlessen

Wegwijs op de computer in De Burgerij

Vanaf half oktober is ons computerteam weer actief in de Burgerij. Wekelijks waren we daar op de woensdagmorgen aanwezig om computerhulp te bieden.

Zojuist een kleine workshop afgerond in Word, m.n. het maken van adresetiketten zoals voor het versturen van onze Kerstkaarten.

Onze computercursussen:

Die zijn geschikt voor 55-plussers die niet met de computer zijn grootgebracht, maar wel graag de mogelijkheden van de computer en internet willen ontdekken. Wilt u in contact blijven met familie of vrienden die verder weg wonen, bijvoorbeeld via e-mail of Skype?

Wilt u informatie kunnen opzoeken op internet, bijvoorbeeld openingstijden, een wandel- of fietsroute of een filmpje kijken over uw favoriete artiest? In onze cursussen leert u de basisvaardigheden waardoor u plezier krijgt in het werken met de computer.

Elke woensdagmorgen van 10 tot 12 zijn we paraat in de Burgerij.

Elke 1e woensdag morgen houden we inloopspreekuur. Dan kan iedereen die vragen of problemen heeft met de Pc, tablet of smartphone zich melden voor hulp. De 1e keer is dat gratis, hierna wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Tijdens de andere (woensdag)-morgens worden de Windows-10 lessen verzorgd.

Mocht men thuishulp wensen, kom het melden. Wij zijn met 3 personen bereid deze ondersteuning te verzorgen. Hiervoor is ook een kleine bijdrage vereist.

Overstapcursus Windows 10 Start: 17 januari (8 lessen) Tijd 10.00-12.00 uur Cursusprijs €.50- excl. Boekje.

Blijkt dat tijdens de  Overstapcursus Windows 10, voor sommige deelnemers de snelheid te hoog is dan zoeken we een gelegenheid om in kleiner verband toch deze leerstof over te brengen.

Namens ons computerteam,

Henk Keulemans

Ambassadeur SeniorWeb

06-11131008